CURRÍCULUM

   
Xavier Puigseslloses
lineas

Xavier Puigseslloses, va néixer a l'any 1965.
Va aprendre l'ofici de forner al seu obrador familiar de Folgueroles on va començar a ajudar al seu pare a l'edat de 11 anys.
Als 14 anys va deixar els estudis per anar a fer d'aprenent per diversos obradors de Catalunya.
Va compaginar el treball de forner, amb l'escola de pastisseria de Barcelona, on va seguir tots els cursos fins que es va diplomar a
l'edat de 24 anys.
De retorn al seu obrador artesà va crear la famosa coca del
“mossèn“  la fama de la qual es va anar estenent per la majoria dels restaurants del país.
És guanyador de varis concursos de pa de Catalunya; i assessor en pans gastronòmics de reconeguts xefs de cuina.
Té el títol de Mestre artesà flequer nº .16727/2008 i és professor de l’escola d’hostaleria d’Osona.
És autor del llibre "el pà artesà" edicions el equilibrio 2008


Carrer Atlāntida, 8
08519 Folgueroles (Barcelona)
Tel. 93 888 72 25
mail. info@cocadelmossen.cat
Mestre artesā forner i assessor en pans gastronōmics.
1r premi al pa de millor gust de Catalunya.