Coques del Mossèn Forn de Sant Jordi |
||
QUI SOM QUÈ FEM ON SOM HISTÒRIA DEL PA COMANDA CURRÍCULUM TAULA DE SAVASSONA GLOSSARI MAPA WEB | ||
Coca del Mossèn |
||
El Forn de St. Jordi | ||
El forn de St. Jordi, va ser fundat per en Josep Puigseslloses, (el meu pare) l’ any 1965 al Poblet de Folgueroles. De mica en mica es va anar estenent per la comarca el bon ofici de la casa, principalment de les coques que allà s’ hi elaboraven, com la coca del mossèn. Un servidor el seu fill Xavier, després d’un llarg període d’ aprenentatge, per diferents escoles i obradors del país, vaig tornar a casa per tal de posar-me al capdavant de la feina, ja que el meu pare ja era massa gran. En aquest moment, tot i la fama i el creixement de les vendes de la coca del mossèn no deixem de ser una empresa petita i familiar, on sempre estem vetllant, pel resultat de cada fornada, com si cada una fos l’ única que estem fent . Sempre atents als canvis del temps, als canvis en la farina. Tot per tal de no desviar-nos del bon camí, i no perdre la confiança que tanta gent ha dipositat en el nostre treball senzill i artesà. Molt agraïts a tots. Xavier Puigseslloses. |
||
Carrer Atlàntida, 8 08519 Folgueroles (Barcelona) Tel. 93 888 72 25 mail. info@cocadelmossen.cat |
Mestre artesà forner i assessor en pans gastronòmics.
1r premi al pa de millor gust de Catalunya. |