Coques del
|
||
QUI SOM QUÈ FEM ON SOM HISTÒRIA DEL PA COMANDA CURRÍCULUM TAULA DE SAVASSONA GLOSSARI MAPA WEB | ||
quÈ fem |
||
Descripció coca del Mossen | ||
Sub-menú
|
Origens
Procés
Cocció
Cata
Nota
El pa El gust d'abans |
|
Un dels nostres camps de xeixa vella |
El pa de coca del mossèn està elaborat amb farina de la nostra pròpia collita de la varietat Xeixa, aigua, oli d'oliva, sal i llevat. Com podem veure tant el blat com l’oli són ingredients bàsics en la dieta mediterrània. La coca del mossèn estaria a mig camí entre una “torta de Aranda o de aceite,” i d’una xapata italiana. |
|
Carrer Atląntida, 8 08519 Folgueroles (Barcelona) Tel. 93 888 72 25 mail. info@cocadelmossen.cat |
Mestre artesą forner i assessor en pans gastronņmics.
1r premi al pa de millor gust de Catalunya. |