Coques del
|
||
QUI SOM QUÈ FEM ON SOM HISTÒRIA DEL PA COMANDA CURRÍCULUM TAULA DE SAVASSONA GLOSSARI MAPA WEB | ||
quÈ fem |
||
Descripció coca del Mossen | ||
Sub-menú
|
Origens
Procés
Cocció
Cata
Nota
El pa El gust d'abans |
|
El procés d’ elaboració és totalment manual i artesà, ja que el tipus de pasta, altament hidratada, i els reposos de massa en bloc, l'hi donen una viscositat i un tacte, impossible de treballar amb la maquinària del pa o amb persones no preparades. Els reposos en bloc són llargs i la fermentació és lenta, de manera que la massa tingui temps de madurar i desprendre els seus aromes propis, sense pressionar-la amb dosis altes de llevat |
||
Carrer Atlàntida, 8 08519 Folgueroles (Barcelona) Tel. 93 888 72 25 mail. info@cocadelmossen.cat |
Mestre artesà forner i assessor en pans gastronòmics.
1r premi al pa de millor gust de Catalunya. |