Coques del Mossèn Forn de Sant Jordi |
||
QUI SOM QUÈ FEM ON SOM HISTÒRIA DEL PA COMANDA CURRÍCULUM TAULA DE SAVASSONA GLOSSARI MAPA WEB | ||
quÈ fem |
||
Descripció coca del Mossen | ||
Sub-menú
|
Origens
Procés
Cocció
Cata
Nota
El pa El gust d'abans |
|
La coca del mossèn va obtenir el 2º premi al millor pa artesà de Catalunya l'any 2000 i el 1er premi com a pa amb millor sabor, l’any 2005. El Sr. Xavier Puigseslloses (fill), és assessor tècnic de vàries escoles d’ hostaleria i de la Universitat de Vic. També ha rebut importants distincions oficials, pels seus treballs i col·laboracions en el món del pa i de la gastronomia . |
||
Carrer Atlàntida, 8 08519 Folgueroles (Barcelona) Tel. 93 888 72 25 mail. info@cocadelmossen.cat |
Mestre artesà forner i assessor en pans gastronòmics.
1r premi al pa de millor gust de Catalunya. |